2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Legjobb sport fejhallgatók

2013. Április 7. | admin | Szólj hozzá elsőként!

A zenei piac amióta kezdi kiaknázni a sporteszközöket általános probléma, hogy nem tudnak az egyszerű emberek választani, mert a sok marketing szöveg csak ferdít arról, hogy mi is lenne nekünk igazán jó. Ez a cikk ebben próbál segíteni neked, ha szeretnéd, hogy könnyebb dolgod legyen figyelj tovább.

Fejhallgatók már a 80-as évek óta kaphatóak, nagy sikerüket a walkman hozta meg, ezáltal megszokottá vált, hogy az emberek ovális fülmelegítőt hordanak mint ismert, ezelőtt csak stúdiókban volt "viselet". Kisebb változata a fülhallgató szolidabb, de csak később került köztudatba mérete, kezdeti korlátai, mégpedig a kis hangerő miatt. Ki akarna úgy zenét hallgatni, hogy a város zajától nem is hallja azt? Ezáltal a fejhallgatók nagy teret kaptak az emberek körében és nem kell nagyon visszaemlékezni, elég a Magnum filmre gondolni, hogy igencsak nagyok voltak, és napjainkban sem lettek sokkal kisebbek, így feltehető a következő kérdés :

Hogyan sportoljak fejhallgatóban?

A megoldásra sokat kellett várni, de megérte. Számtalan teszt és változat után manapság jobbnál jobb ötletek jönnek és kényelmessé teszik a zenehallgatást sportolás közben. Elindult a sport fejlhallgatók piaca és a választék elég nagy.

A megfelelő sport fejlhallgató kiválasztása mint tudjátok és említettük, rendkivül nehéz, ezért itt a mi top 3-mas listánk, amely minőség és tapasztalat szerint rangsorol. Az eredmény csupán szerkesztőségünk véleménye.

Philips - ActionFit (SHQ4200)

Könnyű és rugalmas, ezért azt az érzést kelti, hogy nincs is rajtunk, súlya mindössze 8g!

Ezenkívül nagyon jól illeszkedik a fülbe. Csepp és verejték álló, ezért nem kell félteni az elektronikát. Megfelelőek a mélyhangszínek, amelyeket az eszköz nyújt, így megkönnyítik feladatunkat és motiválják az embert.

 

Sony - MDR-AS20J

A 13g súlyú Sony fejhallgató, egy a régi módszert használó, ám korszerű termék, ami jól illeszkedik a fülbe és az elcsúszást teljesen kizárja. Hangzása megfelelő ahhoz, hogy teljesen kizárjuk a külvilágot és a sportra koncentráljunk.

Előző alanyunkhoz visszonyítva, a mély hangszínek szépen szólnak bár kevésbé erőteljesen. Az ember fülének kellemes és elegendő a már említett motiváláshoz is.
 

Monster - iSport

Egy kevésbé ismert termék a hazai sport közösségnek, de külföldön igencsak népszerű Monster fül-és fejhallgatók az egyik legkedveltebbek a  sportolók körében. Amiért csak a 3. helyet kapta, az a nehéz beszerzése és a borsos ára. 

Csepp és vízálló szilikon borítású, amely jól illeszkedik a fülbe és nagyon nehéz meggyötörni. Emellett remek színekben kapható, így akinek a kinézet is fontos, ez utóbbi biztos nagy pluszt jelent majd.

 

Technikai leírásunkban igyekeztünk pártatlanok lenni és kevés adattal szolgálni, hiszen ezek a gyártó oldalán is elérhertőek. Amit probáltunk kiemelni az a hangzás és a kényelmes viselet, hiszen sport közben senki sem akar arra koncentrálni hogy mikor esik le a fejéről zeneforrása. Reméljük tetszett az ajánlónk, ha további sport híreket szeretnél itt olvashatsz.