2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Hugh Jackman étkezési módszere

2013. Július 19. | anita | Szólj hozzá elsőként!

Az edzéseken hozd ki magadból a maximumot, de azért vigyázz le ne sérülj. Izmosodj amennyire csak szeretnél, és égesd el a zsírt hatékonyan. 

A zabpehelyről: „Én zabpelyhet reggeliztem, ebédre pedig édesburgonyát és barnarizst ettem. 3 után már nem fogyasztottam semmilyen szénhidrátot. Ha csak ezt az ez szabályt követnéd, akkor akár 5 kilót is fogyhatsz az első hónapban”.- árulja el Jackman a módszerét. 

A kávé fontossága: ,, Nem vagyok olyan férfi, aki edzés előtt fél meginni egy erős eszpresszót. Ad egy kis löketet, amit edzés közben tökéletesen hasznosíthatsz.”- mondja Jackman. 

Fehérje: Nagyon fontos, hogy juttass megfelelő mennyiségű fehérjét a szervezetedbe. Edzés után ettől az izmaid hamarabb regenerálódnak. „1,3 g fehérjére van szükséged fél kilogrammonként, ez nagyjából 2 grammot jelent testsúlykilogrammonként. Mivel ő 90 kilóra szeretett volna felmenni, így 260 grammot evett naponta. Ez kb. 11 csirkemellnek felel meg, de vásárolhatsz egy nagyobb adag proteinport is. 

,,Az én koromban elég nehéz megszabadulni a zsírtól,” mondja Jackman. Ő tisztában van vele, hogy ha izmot szeretne felszedni akkor elsősorban a fittségén kell javítani. „Fitt vagyok és vékony, ez tökéletes alap az izomnöveléshez.”- magyarázza. 

Alvás közbeni izomépítés:  
,,Mindig van fehérjepor az ágyam mellett. Ha felébredek, megiszom mielőtt visszafeküdnék. Szinten tartja a metabolizmusom és regenerálja az izmokat is.”- mondja Jackman. 

Ne felejtsd el, minden fejben dől el. Nagyon sok múlik a mentális állapotodon, hisz ez kihat  a teljesítményedre is. " A motiváció a legkeményebb dolog" . Ha túl fáradt vagy az edzéshez, és csak kényszerből akarsz elmenni a konditerembe, akkor jobb ha el sem indulsz. Pihend ki magad először, és másnap újult erővel vágj bele!