2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Több izom, kevesebb zsír!

2013. Június 8. | anita | Szólj hozzá elsőként!

1. Reggel kelj fel az ágyból a karjaid segítsége nélkül! Ez egy egyszerű emelő gyakorlat, ami a hasizmodnak tökéletes reggeli kezdés. 

2. Reggeli előtt sétálj. Már az is elég ha csak a boltba ugrasz le, hisz már egy pici mozgás is beindítja a zsírégető folyamatokat, mielőtt le ülnél reggelizni.

3. Fogmosás, de egy lábon állva! Bármilyen mozgás, ami instabilitást okoz, megdolgoztatja a merevítő hasizmaidat, behúzod tőle a hasadat és vékonyabbnak látszol.

4. Készíts egy kávét, és rakj bele pár csepp kókusz olajat. Ez közepesen hosszú láncú triglicerideket tartalmaz, vagyis olyan zsírok, melyeknek termogén, azaz kalóriaégető hatásuk van.

5. Használd a lépcsőt, ugyanis ez is égeti a kalóriát. Haladj 2 lépcsőfokonként, hogy megdolgoztasd az alsó hasizmokat.

6. Beszélgetés közben is tudsz edzeni. Emeld meg a csípőd, húzd be a hasadat, és tartsd így, amíg beszélgettek.

7. Figyelj a táplálkozásra! Készíts egy finom, tápláló és egészséges turmixot fehérjeporból, áfonyából, spenótból, banánból, mandulavajból, vízből és fahéjból.

8. Ha már nem eszel 6 és 10 között, felpörög az anyagcseréd, és segít a testednek zsírt égetni.

9. Használj a boltban kézi kosarat! Az általa keltett feszültség a törzsedben és az instabilitás egy ingyenes has edzésnek felel meg.

10. Alvás előtt minimalizáld a világitást. Ez segíti az alvást és feltornázza a hormonokat a szervezetedben, így több izom és kevesebb zsírra tehetsz szert!