2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Ronaldo otthagyja Madridot?

2013. Június 7. | admin | Szólj hozzá elsőként!

Sokszor olvashattuk már hogy Ronaldo csalódott Madridban és mint tudjuk mindig nyerne, amit  a Realban nem sokszor tapasztalt meg. Idei szezonja pedig, az egyik legyengébb volt az utóbbi 5 évben. Emellett folyamatosan összeboronálják Messivel ahol számtalanszor alulmarad, így érthető a váltás oka. Szomorúságát nem is nagyon titkolja. Láthattuk már a szezon vége felé, hogy nincs minden rendben a csapattársakkal és a góloknak sem úgy örült ahogy eddig tőle megszokhattuk. 

A távozást szolgáló hírt alátámasztja az a tény hogy Ronaldo eladásra kínálta madridi ingatlanját, ami elég intő jel arra hogy távozása bekövetkezhet. (Mint sokan emlékeznek Manchesterben is így kezdődött minden.) 
A kérdés csupán az, hogy melyik klub lenne az aki kifizetne érte 100 millió eurót, amennyiért a Madridba került. Ugyanis Fiorento Perez a klub elnöke azt mondta, hogy 1 milliárdért sem adná oda. Ez valljuk be elég merész kijelentés volt.

Kérők közt lehet a nem kis háttérrel rendelkező PSG, a most bevásárló Monaco vagy újra Manchester a célállomás? Remélhetőleg a United lesz. Egy biztos, hogy bárhova is megy az év igazolása véleményünk szerint nem Neymar-hoz ,hanem inkább ronaldo nevéhez fog fűződni.

Szerintetek hova igazol?