2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Bemelegítéshez!

2013. Június 10. | anita | Szólj hozzá elsőként!

Végezd el a következő gyakorlatokat olyan gyorsan ahogy csak tudod, közben ügyelj a megfelelő kivitelezésre is. Pihenj fél percet a gyakorlatok, egy percet pedig a körök között. Menj végig az összes gyakorlaton kétszer.

3 lépéses oldalfutás és megállás: Kiegyenesedett helyzetből kezdj el térdemeléssel oldalazva futni három teljes oldallépés erejéig, a talppárnáidon futva. A könyökeidet szegezd hátra, és tartsd egyenesen a felsőtested. Ne keresztezd a lábaidat. A harmadik lépésnél állj meg, és tartsd meg az egyensúlyodat 1-2 másodpercig, mielőtt az ellenkező irányba indulnál. Ez egy ismétlés. Ismétlések száma:5

Pókember mászás: Kiinduló helyzet fekvőtámasz, kar nyújtott. A hasadat feszítsd meg, és emeld fel az egyik lábadat, majd lassan húzd át a térdedet a vállaid közé, és rakd a lábadat a földre. Lassan térj vissza kiinduló helyzetbe, és ismételd az ellenkező lábaddal is. Ismétlések száma: 10 lábanként.

Gyors kitörés oldalra: Kicsit rogyasztott alapállásból tegyél egy lépést a jobb oldaladra. Gyorsan, és helyes guggolás szerű formával érintsd meg a jobb kezeddel a lábadon kívül a földet. Ezután rögtön válts irányt is ismételd a mozdulatot a másik oldalra is. A tested legyen teljesen nyújtott, felegyenesedett a két oldal köztött. Ismétések száma: 8.