2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Cukrászdát nyitott és 45 kilót fogyott!

2012. Augusztus 24. | admin | Szólj hozzá elsőként!
Diana, az édesszájú anyuka már számtalan fogyási módszert kipróbált egészen addig sikertelenül amíg sütési tudományát meg nem osztotta a világgal, cukrászdát nyitott. Ez a cukrászda pedig gyökeresen megváltoztatta az életét. A 36 éves kétgyermekes édesanya Diana Michelson korábban naponta többször is kényeztette magát saját keze által készített édességeivel. Nem csoda hogy elvesztette az önbizalmát amikor hirtelen 108 kilót nyomott és hatalmas ruhákat hordott 165 cm magassága ellenére. Így hát elhatározta hogy cukrásztudományát egy üzleti vállalkozásban kamatoztatja, melynek sikerei erdőt adtak Diana-nek hogy teljesen új életet kezdjen. Az üzleti vállalkozás pedig nem más mint egy cukrászda .

“Húszas éveim közepén krónikus fáradtság szindrómában szenvedtem, és elkezdtem hízni. Rászoktam a nassolásra és folyamatosan csak szedtem fel a kilókat. Nagyon édesszájú vagyok, imádom a süteményeket és a felfújtakat. Napközben gyakran rágcsáltam muffint vagy kekszeket, vacsora után pedig sosem hagytam ki a desszertet. Azon kaptam magam, hogy napi szinten sütök. Eltűnt minden önbizalmam, úgy éreztem, a személyiségem valahová, a kövér testem mögé bújt” – mondta Diane.

 
[caption id="attachment_3244" align="aligncenter" width="216"]Diana előtte Előtte[/caption] [caption id="attachment_3246" align="alignnone" width="216"]Diana a cukrászda után Után[/caption]
 

Eleinte ugyan voltak fenntartásai a cukrászdájával szemben, azt mondta hogy ha egy édességimádó kezében van egy cukrászda az olyan mintha egy alkoholista dolgozna egy bárban. De nem így történt mert az emberek dicsérték a süteményeit ami újra önbizalmat adott neki így erőt adva neki hogy változtasson az életén.

Csatlakozott egy diétás klubhoz, majd később egy tánctársasághoz, sőt azt tervezgeti hogy Zumba oktató lesz. A konyhájában ott lógnak a régi képei amik erőt adnak neki a kitartáshoz. Annak ellenére hogy a cukrászda miatt Diana-t mázsányi édesség veszi körül ő mégis a cukormentes fagyit és a youghurtot választja.

A sikersztori eredményeképp ma már mindössze csak 67 kilót nyom, mesterfokú vizsgát tett cukrászatból és a cambridge-i egyetem cukrászbizottság tagja is. Az általa nyitott cukrászda pedig egyre népszerűbb.