2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Csatlakozz

Üdvözöllek!

Ha ezt olvasod akkor felfigyeltél a felhívásunkra mely szerint csatlakozz az oldalunkra amit mi is szívesen jutalmazunk. Hogyan? Szánj 5 percet ránk és elmondjuk, addig is egy rövid ismertető. 

Mozogj.com oldal már 1éve működő online magazin. Célja hogy támogassuk és minél jobban segítsük az egézséges életvitelt, sportolást és a megfelelő táplálkozást. Szakértőktől kaptok cikkeket nap, mint nap, hogy nektek ne kelljen már keresgélni. Óriási (több mint 300.000) rajongói oldalunk is bizonyítja hogy sokan szeretnek minket olvasni.

Miért csatlakozz? Nagyon egyszerű a válasz. Ha csatlakozol számos előnyt élvezel :

- Szakértői tanácsokat kapsz a fórumban feltett kérdéseidre, ezenkívül edzéstervek és táplálkozással kapcsolatos tippek (diéta, tömmegnövelés, szálkásítás stb.)


- Hasonló embereket ismerhetsz meg, akiknek fontos a mozgás és ezáltal egymást is segíthetitek.


- Regisztrációd után egy adatlapot kapsz. mellyel jelentkezés nélkül is részt veszel állandó ajándékosztásainkban. 

Mit nyerhetsz?

Mielőtt azt gondolnátok ez nem egy nyereményjáték, itt nincs jelentkezési lap, se más teendőd nincs. Csupán szeretnénk díjazni titetek, hogy tagjai vagytok az oldalnak. Milyen ajándékokra számíthattok? Ingyen termékek, kuponok kedvezmények. Ezeket pedig mindenki megkapja egységesen mindig. Eddig 4 alkalommal többszász ajándékot osztottunk ki.

Mit szeretnénk tőletek? Mi nem akarjuk hogy vásároljatok, sem azt hogy csináljatok bármit is. Kérésünk csupán az, hogy csatlakozzatok az oldalunkhoz látogassatok vissza gyakran és használjátok bátran minden funkcióját. 

Megéri egézségesnek lenni? Tegyétek meg az első lépést!