2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Ragyogó bőr másodpercek alatt

2013. Április 9. | anita | Hozzászólások (4)

Bőrünket számos környezeti hatás éri, így segítségre van szüksége, hogy makulátlannak tűnjön. A nők többsége igyekszik olyan krémet használni, ami tartós használat mellett a legjobb formába hozza a bőrt. Biztosan sokan ismerik a BB krémet, ami az egész világon népszerű vált. Az új csodakrém neve pedig, CC.

A BB Magyarországra 2 éve érkezett meg, mára pedig már minden vezető kozmetikai cégnél megtalálható. A BB Európából származik, de Délkelet-Ázsiában vált először népszerűvé. A „BB” rövidítés a Blemish Balm, azaz bőrtökéletesítő balzsam kifejezésből származik. A BB krém minden bőrtípust hidratál, véd, kisimítja és elfedi az apró bőrhibákat is. A multifunkciós krém elhalványítja a pórusokat, elfedi a bőrhibákat, mint pl. a pattanásokat, a bőrpírt és a finom ráncokat is. 

Mit kell tudni a CC-ről? A CC névre hallgató legújabb termék, szintén egy multifunkcionális krém, ami pár másodperc alatt természetesen ragyogóvá varázsolja bőrünket. A krém neve a Colour Correcting elnevezésből származik, vagyis színkorrigáló. A klinikai tesztek kimutatták, hogy a CC krém formulája azonnali és hosszú távú hidratálást biztosít. A Clinique vezető bőrgyógyásza megerősítette, a CC krém színkorrigáló bőrápoló termék, amely hidratálja, védi, és tökéletesíti a bőrt. Egyik hatása a színkorrekció: korszerű technológiája a fény segítségével teszi egészségessé a bőrt. A kétrétegű színkorrekciós optikai anyagok több dimenziósan verik vissza a fényt és a bőrszínt semlegesítve ragyogóvá teszik a bőrt. A színkorrigáló optikai anyagok láthatóan korrigálják a bőrproblémákat. A fakó bőr ragyogóbbá válik, a zsíros bőr sárga tónusa barackszínűvé változik, a foltos vörösség pedig eltűnik. A bőrhibákat korrigálva majdnem hibátlanná teszi a bőrt.

A CC krém hidratál is, ugyanis Hyaluronsavat tartalmaz, mely frissítő nedvességgel látja el a bőrt, valamint tartósan hidratálttá válik. A CC rozmaring kivonatot és E-vitamint tartalmaz, melyek védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

A krém összesen öt színben kapható, így mindenki szabadon választhatja ki, hogy bőréhez melyik változat illik a legjobban.