2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Formáld tested tökéletesre bikinidhez!

2013. Június 17. | orsi | Szólj hozzá elsőként!

Itt a nyár. Kétségtelenül megérkezett és vele a kánikula is. Legjobb ilyenkor a strandra, vagy valamilyen vízpartra menni. Mi nők, pedig szeretnénk tökéletesen mutatni bikininkben. Megmutatjuk az edzéstervet.

Szükséges eszközök:

-1 pár súlyzó (1kg-mos)

-1 db ugrálókötél

-1 db táska

Ugrálókötelezés

Kezdj el összezárt lábakkal ugrálókötelezni. Míg ezt a gyakorlatot végzed, nagyon figyelj a helyes testtartásra, ez nagyon fontos! Amennyiben nincs otthon ugrálóköteled, az sem baj. Csinálj úgy a karjaiddal, mintha lenne, és utánozd a mozdulatot. Az ugrálást mindkét esetben 3 percig végezd.

Kitörések oldalfordítással

Állj egyenesen, fogd meg a súlyzóidat. Kezdd a jobb lábaddal. Lépj előre kitörő mozdulattal úgy, hogy a bal sarkad emelkedjen fel a talajról. A súlyzókat tartsd a tested előtt, karjaid pedig 90 fokos szöget zárjanak be. Kitöréskor engedd le bal térded, de ne érintsd a talajt! A felsőtested fordítsd jobb oldalra. Majd ugyanígy a bal oldalra is végezd el a gyakorlatot. Mindkét oldalra 10-szer.

Evezés

Állj egyenesen, legyenek a súlyzók a kezedben. Felsőtesteddel kicsit dőlj előre, a súlyzók térdmagasságban, a karok pedig nyújtva legyenek. Ezután húzd a súlyzókat a hasadhoz, karjaid maradjanak szorosan a test mellett. Majd állj vissza a kezdő enyhén előre dőlt pozícióba. Fontos, hogy felsőtested most is maradjon egyenes. Bal lábbal egyet lépj hátra, sarkad emeld meg. A súlyzót húzd a melled felé úgy, hogy a könyökök oldalra mutassanak. A gyakorlatot 15-ször kell elvégezni.

Forgatás

Legyenek a súlyzók a kezedben. Így menj le fekvőtámaszba. Helyezkedj úgy, hogy a testsúlyod a bal karodra nehezedjen, jobb kezed pedig emeld fel a talajról. Fordítsd ki felsőtested jobbra, eközben jobb karodat hajlítsd be és húzd felfelé a súlyzót. A könyökök felfelé nézzenek. Ezt a gyakorlatot mindkét oldalra végezd el 10-szer.

Kereszt fekvőtámasz

A matracodtól balra tegyél le egy nagyobb táskát. Helyezkedj fekvőtámaszba, majd feszítsd meg a tested. Hajlítsd be a karjaid, mellkasod engedd le, a könyökök kifelé mutassanak. Ezután fogd meg jobb kezeddel a táskát és húzd át magad alatt jobb oldalra. Majd újra engedd le a mellkasod. Utána bal kézzel húzd át a tested alatt a táskát a bal oldalra. Mindkét oldalra 10-szer végezd el.