2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Flat belly, lapos has könnyedén

2013. Április 22. | orsi | Hozzászólások (1)

Vedd fel a harcot a hurkákkal és úszógumikkal, amik körbeveszik a hasad. Ezzel a többnyire táncos edzésprogrammal, minden bizonnyal eléred, hogy neked is lapos hasad legyen. Csupán három összetevőből áll ez az edzésforma. 

Hasizom gyakorlat

Vedd elő a fitness matracod, vagy teríts le egy törölközőt. Feküdj a hátadra, a térdeidet húzd fel, a talpak a talajon maradjanak. Tedd tarkóra a kezed, majd jobb könyököd emeld a bal térded felé. Eközben természetesen a bal térded is húzd a jobb könyököd irányába. Ezután másik kéz és másik láb. Kétszer 20-as sorozatot csinálj.

Van egy másik gyakorlat is, a lapos has érdekében. Feküdj ugyanúgy a hátadra, mint az előző gyakorlatnál. Térdek felhúzva, talpak a talajon. A karokat nyújtsd ki a fejed fölött. Így emelkedj fel a földről. 

Ha nehezíteni szeretnéd ezt a hasizom gyakorlatot, akkor lábaidat emeld fel egyenesen és így emelkedj fel a lábaid irányába. Ezeket a gyakorlatokat is 12x végezd el kettes sorozatban.

Tánc

Kevés olyan ember akad, aki ne szeretne táncolni. Mindemellett a tánc kitűnő kalóriaégető. Semmilyen nehéz gyakorlatot nem kell elvégezned ahhoz, hogy kalóriát égess. Elegendő, ha jól érzed magad és táncolsz. Tedd be kedvenc zenéd és legalább fél órán át táncolj rá intenzíven naponta. Ettől még hangulatod is sokkal jobb lesz.

Helyes étrend

A helyes étrend kikerülhetetlen, ha tökéletes alakra vágysz. Fogyassz sok teljes kiőrlésű gabonafélét, zöldséget és gyümölcsöt. Csak olyan kenyeret egyél, ami teljes kiőrlésű gabonából készült, ez ugyanúgy vonatkozik a tésztafélékre is.