2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Esküvői smink: Kerüld a hibákat!

2013. Április 7. | orsi | Hozzászólások (1)

Minden nő életében nagyon fontos esemény az esküvő. Ez az a nap, amikor a legjobban akarunk kinézni. Ám, ha nem figyelünk eléggé, véthetünk néhány hibát. Általában nem az utolsó pillanatban látunk hozzá a készülődéshez. Már hónapokkal előtte megkezdjük a legfelkapottabb diétát, gyakrabban járunk kozmetikushoz, hogy esküvőnk napjára makulátlan legyen arcbőrünk. A tökéletes megjelenéshez  egy hozzánk illő smink is szükségeltetik. Ez egy igen kritikus pont. Ugyanis ebben szokták a legnagyobb hibákat elkövetni.

Kevesen merik bevállalni, hogy maguknak készítsék el esküvői sminküket. Inkább egy profira akarják bízni magukat. Ebben az esetben, viszont legyünk nagyon körültekintőek és próbáljunk ki több szakembert is. Előfordulhat, hogy néhány sminkes nem érzi, hogy hol van az a bizonyos határ. Szeretnek túlzásokba esni és túl erős sminkeket készíteni. Ezek messziről lehet jól fognak mutatni, de közelről már egyáltalán nem. 

Fontos, hogy amikor próbasminkre megyünk, vigyük el ruhánkat, mondjuk el milyen hajat tervezünk magunknak. Ezzel nem csak saját magunk, hanem a sminkmester dolgát is meg fogjuk könnyíteni. Mivel teljesen más sminket fog készíteni annak, akinek konytban lesz a haja, mint annak akinek hatalmas loknijai lesznek.

Mindenképpen vázold fel neki, hogy milyen színekben gondolkodsz és a hétköznapokon milyen sminket szoktál viselni. Így, tud majd következtetni egyéniségedre is, és ahhoz illően fogja kiválasztani az árnyalatokat. Ez a legjobb módja, hogy elkerüld azt az érzést, hogy ne érezd jól magad a bőrödben életed egyik legszebb napján. Meg kell még említenünk, nem biztos, hogy az a legjobb, ha ilyenkor rögtön a műszempillák és az erős rúzsok jutnak eszedbe. Gondolj csak bele, jó esetben vőlegényednek teljesen természetesen tetszel és köztudott, a férfiak amúgy sem szeretik a több kilós sminkeket. A kevesebb néha több!

Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és nem legyenek bakik, idejében kezdd el keresni sminkmestered. Az internetes fórumokon böngészhetsz a többi mennyasszony véleménye között, az adott emberről. Ha ezeket mind szem előtt tartod biztos lehetsz abban, hogy esküvőd életed legszebb emlékévé fog válni.