2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Szirota Jennifer kész nő lett!

2012. Június 25. | dia | Szólj hozzá elsőként!

Szirota Jennifer már többször feltűnt a kamerák előtt egy Tv csatornánál,de az idei megjelenése nagyon nagy meglepetésekkel járt.

Tavaly még túlsúllyal küszködő Szirota Jennifer bámulatosan lefogyott, rá se lehetett ismerni.  A fantasztikus hangja azért megmaradt.

Szirota Jennifer2 hónap alatt összesen 15 kg-tól szabadult meg, ami valljuk be elég rövid idő, de elérte, hogy bomba formába lendüljön.  Az előző próbálkozásakor a tehetségkutatón eléggé zavarta a túlsúlya, ezért is döntött a változás mellett. [caption id="attachment_2271" align="alignright" width="300"]Szirota Jennifer Csillag születik Szirota Jennifer[/caption] A mindössze 155 cm magas lány 60 kg volt a fogyókúra előtt ( a testmagasságához mérten tényleg túlsúlyos volt). A fogyásnak nem egy egészséges lehetőségét  választotta,de gyorsan akart megszabadulni a kilóitól, hogy még jobban mutasson a kamerák előtt. (Csak ugye nehogy jojo-effektus legyen a vége.-szerk.) A diétája Jennifernek abból állt,hogy reggel teljes kiőrlésű illetve barna kenyeret fogyasztott,majd a későbbi étkezésekkor előkerültek a zöldségek,gyümölcsök,natúr joghurtok. A diéta óta eltelt már néhány hónap, úgy néz ki, tudja tartani a súlyát, ami köszönhető annak is, hogy rengeteg fellépésre kell rohannia, így az étkezések néha-néha elfelejtődnek. Emellett napi szinten futott és tornázott! Ha a fogyásnak egy egészségesebb formáját szeretnéd követni  akkor nézz  szét az oldalunkon,mert rengeteg ötlettel próbálunk Nektek segíteni!

Reméljük Szirota Jennifer tényleg végleg búcsút mondott a pluszkilóinak.