2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Radics Gigi, az új Mega-győztes átváltozása

2012. Május 27. | dia | Hozzászólások (1)

Tegnap véget ért a Megasztár 6. szériája, Radics Gigi lett az Év Hangja,de nem csak a hangjára, hanem a leadott kilóira is nagyon büszke lehet.

Radics Gigimár nagyon fiatalon, 8 éves korában 70 kg-t nyomott,de ezután még több kiló felszaladt rá, mert egyik nyarat  a nagymamájánál töltötte,Ő pedig a finomabbnál finomabb étkekkel próbált a lány kedvében járni. [caption id="attachment_1885" align="alignright" width="300" caption="Radics Gigi"]Radics Gigi GIGI [/caption]

Radics Gigi másfél év alatt(!!!) 25 kg-t szabadult meg, de Ő sem a sanyargatást választotta.

Elmondása szerint a siker az Ő esetében is egyszerű. Rengeteget mozgott, megszerette a futást,aerobic órákra,konditerembe járt  -személyi edző segítségével edzett-,aminek köszönhetően bámulatos formában van már 15 éves korában is. Talán ekkor tanulhatta meg (?), hogy mindenért küzdeni kell,ha valamit elhatározunk meg tudjuk valósítani, ha igazán akarjuk és eldöntöttük. A műsor alatt sem hanyagolta el az edzéseket,megismerkedett a legújabb edzésformával a Power Plate-tel,aminek köszönhetően a széria alatt is 100% formáját tudta hozni. Radics Gigi az étkezésekben  is csak minimálisan változtatott,de talán a legfontosabb reformokat hajtotta végre. Délután már csak fehérjében gazdag ételeket fogyasztott,kerülte a szénhidrátot a délutáni órákban.  A fehér liszt és a cukor kerülése alapfeltétel volt Nála is a tökéletes alak elérésekor, vagyis elkezdett egészségesen étkezni. Egy újabb példa a sztárvilágból, hogy csak ELHATÁROZÁS kérdése,ha akarjuk változtathatunk az élethelyzetünkön,kinézetünkön.

Radics Gigi bámulatos, példaértékű, ha akarod TE IS változtathatsz.