2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Király Linda a diéták csapdájába esett?!

2012. Július 25. | dia | Szólj hozzá elsőként!

Király Linda köztudott,hogy állandóan diétákkal próbálja magáról ,,leimátkozni” a kilókat,de sokszor pont abba a mederbe esik,mint minden diétázó:Jojo-effektus. Ez történt most is.

Király Linda soha nem volt egy vékony, ,,nádszál kisasszony”,de a szakmájából kiindulva nagy hangsúlyt kell(ene) fektetnie  ahhoz,hogy mindig csúcsformában legyen.

De valljuk be,Ő is ember;Ő is ugyanúgy,mint mindenki elcsábul(hat),ki bírna úgy élni,hogy állandóan azt kell(ene) [caption id="attachment_2642" align="alignright" width="300"]Király Linda hízás evés fogyás Király Linda -Foto:google.com-[/caption] figyelnie,hogy ennyi kcal-t vihet be,ennyit már egy nap elfogyasztott,mennyi az a maradék  kalóriamennyiség,amit még aznap elfogyaszthat. Valljuk be, ez is egy rossz életfelfogás,mert mindig olyan kereteket állítana maga köré, amik akár lehangolóan is érinthetné Király Lindát,de úgy mindenkit. Aki nem próbált minden diétás ötletet,praktikát beiktatni,kipróbálni,biztos,hogy nem tudja felfogni, hogy mi ebben,ami ennyire nehéz lenne?! Nos,a diétázás mondhatjuk a lelket is megviselni, belefásulhat az ember,amit kudarcélményként élhetünk meg. A kudarcokat pedig követik az  újbóli sütizés,snak-ezés. Minden sikertelen diétát követően egy kis idő elteltével a nők nagy része újabb diétába kezd, ami ismét sikertelenséghez vezethet,s ez így folytatódhat tovább.

Király Linda is belecsöppent ebbe a körforgásba,az állandó diétázás eddig még nem hozta meg számára a tartós fogyást.

Talán egy teljes életmódváltással Ő is megváltoztathatná az életét, s nem utolsó sorban végleg leszámolhatna mindenfajta diétával. De lehet,hogy Őt most a fogyás érdekli legkevésbé,hiszen boldog párkapcsolatban él,sikeres a szakmájában. Kíváncsiak vagyunk,mi a véleményetek arról,hogy egy sztár ,,elhagyja” magát,felszalad rá pár kiló,szerintetek nagyobb hangsúlyt kellene egy sztárnak fektetnie arra, hogy top-formában legyen mindig?

Reméljük Király Linda inkább az életmódváltást,s nem pedig egy újabb diéta mellett teszi le a voksát.