2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Jordin Sparks szexibb, mint valaha!

2012. Július 31. | dia | Szólj hozzá elsőként!

Egyesült Amerikai Államok egyik legnépszerűbb énekesnője, a hazánkban is igen ismert Jordin Sparks egyszerűen kirobbanó formában van.

Ugyanis Jordin Sparks 23 kilogrammtól szabadult meg.

Lassan, fokozatosan, semmiféle önsanyargatás, csodaszer, „hókusz-pókusz „, varázsdiéta nem áll a dolog hátterében, Jordin elmondása szerint csupán nagyon figyelt a táplálkozására és sokat [caption id="attachment_2842" align="alignright" width="300"]Jordin Sparks fogyás fogyókúra Jordin Sparks[/caption] mozgott. Sparks kisasszony 5 esztendővel ezelőtt robbant be a köztudatba, amikor is megnyerte az USA legnézettebb tehetségkutató versenyét, az American Idolt.

Jordin Sparks sosem volt az a nádszál kishölgy, de az elmúlt évek során több orgánumnak is lenyilatkozta,hogy teljesen meg van elégedve telt, nőies idomaival.

Azonban valami megváltozhatott, hisz rá sem lehet ismerni az r&b csillag Jordinra. A fiatal lány több mint 20 kilóval kevesebb, legutóbbi nyilatkozatában elárulta, tudta, hosszú és kemény út áll előtte, de kitartása és önfegyelme meghozta a gyümölcsét: e hónapban már az amerikai Shape Magazin címlapján köszön vissza nekünk Jordin Sparks szexi bikiniben, megmutatva csúcsformában lévő testét. A számtalan nagy nemzetközi slágert jegyző Jordin nemcsak a magazinokat és a bulvársajtót kápráztatta el, Bennünket is. Fantasztikus az, amit véghez vitt, remekül néz ki, ragyog a boldogságtól, sugárzik belőle az önbizalom, egyszóval, jó ránézni! Bár hihetetlennek tűnhet, de igenis, Jordin bebizonyította, hogy ha kitartó valaki, elérheti a célját bármiféle segédeszköz/szer nélkül is. Tényleg!Kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre,mint mindig! Mennyire könnyebb egy fogyás egy világsztárnak,mint gy átlagos embernek? Szerintetek azért, mert több lehetősége van (pl.: fogyókúrás kampány arca lehet egy sztár) könnyebb dolga van a zsírpárnákkal szemben? Vagy csak kitartás kérdése? Ha Te megengedhetnéd magadnak (megengedné a pénztárcád) milyen kezelésekre járnál? Értjük úgy,mint pl.:zsírbontó kezelés,masszázs,speed fitness, power plate! Habár Jordin megmutatta,nem kellenek a sikereket ígérő csúcs szuper kezelések!

De emeljük kalapunkat Jordin Sparks előtt!