2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Emlékeztek a Stuart Little című film főszereplőjére?

2012. Július 2. | dia | Szólj hozzá elsőként!

1999-ben mutatták be a Stuart Little filmet,aminek egy család és egy kisegér volt a főszereplője, Ő köréjük körvonalazódott az egész film.

Az akkoriban még kisfiúként feltűnt Jonathan William Lipnicki bámulatosan megváltozott, alig lehet [caption id="attachment_2298" align="alignright" width="300"]Jonathan Lipnicki Stuart Little Jonathan Lipnicki[/caption] rá ismerni. Na jó,nem csak úgy értjük, hogy az idő már rajta is látszik,hiszen a kisfiúból már egy 22 éves mondhatni felnőtt férfi lett. Nem hagyhatjuk szó nélkül a meglepően pozitív változásokat sem. Jonathan William Lipnicki kemény edzések,diéta árán hihetetlenül jól néz ki. Néhány évvel ezelőtt még nem is lehetett volna gondolni, hogy ő is a testépítés rabja lesz –persze csak hobby szinten-. Soha nem volt túlsúlyos ez tény,átlagos külsővel rendelkezett,de a mostani formája példaértékű lehet sokaknak.

Nemrégiben egy képsorozat készült róla, ahol bátran megmutatta kemény munkával elért izmos felsőtestét, mondhatni  macsó,kész férfi  lett a kis Stuart Little sztárjából.

A titkát sajnos még nem tudjuk, de talán nála is ez lehet a kulcs az eredményhez: Megfelelő kalória és tápanyag bevitel mellett, kemény súlyzós és kardió edzések.

Lányok! Tetszik az Stuart Little film főszereplőjének átváltozása?