2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Csoda Hollywood-ban – nagyon lefogyott Jonah Hill!

2012. Május 28. | dia | Szólj hozzá elsőként!
A sztárvilágban újabb filmcsillaga is a  fogyás mellett döntött. Talán számukra kötelesség,elvárás,hogy csinosan álljon rajtuk minden ruha darab, hiszen millió szempár szegeződik rájuk egy-egy gála,esemény idején. A fogyás még a sztárokat is megerősíti lelkiekben,sőt kerekestül felfordulhat az életük, hiszen akár több munkát is kaphatnak a fogyás után.

A minap a Video Music Awards publikuma jó nagy meglepetésben részesülhetett, ugyanis a Felhangolva egyik sztárja, Jonah Hill mindenki óriási megdöbbenésére iszonyatosan nagy átváltozáson esett keresztül.

[caption id="attachment_1349" align="alignright" width="300" caption="Jonah Hill lefogyott"]Átváltozás sztárvilág fogyás átváltozás [/caption]


A sármos színész közel 40 kg súlyfeleslegnek intett búcsút, új külsejére pedig érthető módon nagyon büszke.A fogyás miatt az egész sztárvilágnak akár példaként is lehetséges a színész tituálása.

Hogy sikerült elhatároznia magát a fogyás mellett? Mi az ő titka?

Hill 16 héten keresztül szigorúan diétázott, persze, a mozgást sem hanyagolta, és elmondása szerint a motivációja volt a kulcs, hogy most így nézhessen ki. Ugyanis az úriember világ életében rendelkezett fölös kilókkal, ám mára ezek leolvadtak róla. Nagyon rögtön hozzászokott a szervezete az életmódváltáshoz,hamar megtanult egészségesen táplálkozni-így a fogyás is tartós lesz-,mára már az edzés is elengedhetetlen számára. Mindig az első napok,talán az első hét a legnehezebb,de ha azt végig tudjátok,tudjuk csinálni akkor már felvettük a ritmust és már megszokottá válik ez az életvitel.Pedig előtte úgy vélte,hogy a fogyás egy nagyon kemény, rengeteg energiát felőrlő dolog. Látványos átváltozásán mi is meglepődtünk, csak ámulunk-bámulunk. Hill példa lehet bárki számára, kitartásból nálunk jelesre vizsgázott...ne felejtsétek: a lehetetlen nem létezik!Reméljük Ti is kedvet kaptatok az átváltozáshoz.

Mindenkinek sok sikert kívánunk a fogyás terén (is).

fogyás nem egy ,,muszáj" dolog, csak általa növelhetjük önbizalmunkat,kitartásunkat,hitünket.