2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Christina Aguilera ismét csúcsra tör!

2012. Augusztus 14. | dia | Szólj hozzá elsőként!

Christina Aguilerát igazán nem szükséges bemutatnunk, az Egyesült Államok és az egész világ egyik leghíresebb és legkedveltebb énekesnője, mentora, üzletasszonya, és sorolhatnánk még.

Christina a 2000-es évek legelején robbant be villámgyorsan a köztudatba, még tiniként meghódította hangjával és kinézetével az egész világot és a tengerentúlt, Britney Spears-szel ketten vetekedtek a slágerlistán a minél jobb helyezésekért. Christina karrierje egyenesen szárnyalt, [caption id="attachment_3134" align="alignright" width="300"]Xtina Christina A. Xtina[/caption] mindenki imádta /nem mintha ez most másképpen lenne/, mindig észbontóan nézett ki, tökéletes alakját ezrek irigyelték. Voltak nőies, sportos, lázadó korszakai, amíg felnőtt nővé érett, de Aguilera kisasszonyt mindig csodálni lehetett, természetesen a magazinok, újságírók is gyakran és szívesen cikkeztek Christináról.

Aztán kész nő lett, férjhez ment, született egy gyermeke, egy tündéri kisfiú, de Christina érthetően nem kívánt visszavonulni, és újra a helyét kívánta visszaszerezni.

Azonban, szembesülnie kellett azzal, hogy a terhesség és az idő nyomokat hagyott rajta, és a konkurencia egyre csak nagyobb lett. Aguilera természetesen keményen elkezdett fogyózni és diétázni, sikerült is visszanyernie alakját, elkészített néhány szexis és vad videóklipet, majd jött a fekete leves. Válás, elmaradt sikerek, a sajtó nyomása.

Christina Aguilera soha nem látott módon meghízott az elmúlt esztendőben.

Persze, mondhatjuk teljes joggal, Ő is ember, de nem is az volt nála a „furcsa”, hogy jó néhány kiló felszaladt rá, hanem, mennyire előnytelenül öltözködött, egyáltalán nem adott magára. A világsajtó kis túlzással ízekre szedte szegény énekesnőt. Az elmúlt hónapokban azonban ismételten rátalált a szerelem, a The Voice tehetségkutató továbbra is igényt tart a szolgálataira, mint mentor. Ez Christinának is lökést adott, és nemrégiben milliószor jobb formában állt a nyilvánosság és a kamerák elé. Aguilerát mintha kicserélték volna. Rengeteget fogyott, persze, nem az a nádszál, mint tiniként, de ez magától értetődő, elegáns, magabiztos, egyszóval visszatérőben a neki járó hely felé. A firkászok és kamerások is elismerőek az „Új Christinát” illetően. Csak úgy, mint Mi. Örülünk, hogy Christina Aguilera ismét formába lendült, és a legjobbakat kívánjuk neki.