2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

A Vouge címlapján akartam lenni

2013. Január 30. | orsi | Hozzászólások (3)

2009-ben még anorexiával küszködött Crystal Renn, melyet azzal magyarázott, hogy mindent megtesz azért, hogy a Vouge címlapjára kerüljön. Sokáig volt ennek a betegségnek a rabja, ami akkor kezdődött, mikor 14 évesen felfedezték és ügynöke közölte vele, hogy csak akkor válhat sikeres modellé, ha lefogy. 

Majd egy fordulatot követően, a modellnek elege lett abból, hogy éhezik, így felszedett 32! kilót. Ruhamérete 42-esre nőtt. Ennek a gigantikus hízásnak köszönhette karrierjét. Ekkor futott be igazán. 2005-ben Jean Paul Gaultier-nek dolgozott, aki imádta telt alakját. Sikerét megtetőzte azzal, hogy 2009-ben kiadta könyvét: Éhség: egy fiatal lány története az étvágyról, és az ambícióról. Ebben leírja, mi mindenen kell keresztül mennie annak aki modell szeretne lenni. Könyvével nagyobb sikert ért el, mint telt alakjával.

2010-ben a jóga segítségével megszabadult minden plusz kilótól. Jelenlegi ruhamérete 36-os. Sokaknak ez nem tetszik, mert őt tartották a túlsúlyos nők példaképének. Most viszont különböző fürdőruha reklámokban, legutóbb pedig az Agent Provocateur alsónemű reklámjaiban láthattuk tökéletes alakját.