2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Neymar pályafutása véget ért

2013. Április 28. | fgabi | Szólj hozzá elsőként!

Amit már nagyjából eddig is tudtunk, azt a Santos alelnöke, Odilio Rodrigues hivatalosan bejelentette: Neymar nem hosszabbít szerződést a brazil bajnokságban szereplő Santossal. Mivel a fiatal támadó kontraktusa 2014 nyarán lejár, így szinte biztosra vehető, hogy a nyári átigazolási piacon új klubhoz igazol. Ellenkező esetben aktuális csapata nem lát pénzt az ügyletből. A Neymarért folytatott versenyfutás győztese jó eséllyel az FC Barcelona lesz.

Mostantól tehát mindenki nyílt lapokkal játszhat. Az Európába vágyó Neymart nincs klub, amely ne látna szívesen soraiban. Neymart egyébként a két mostani BL-elődöntős óriással, a Bayernnel és a Barcelónával boronálták össze korábban, ám szinte biztosra vehető, hogy Spanyolországba teszi át székhelyét. A németek amúgy is már megszerezték a Borussia Dortmundból Mario Götzét.

A katalán alakulat vezérsége egyébként korábban egyértelmű kijelentést tett: amennyiben tudni vélik majd a játékos szándékát, nyomban megkezdik vele a tárgyalásokat. Itt a lehetőség…