2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

A futball legnagyobb idiótája

2013. Április 22. | fgabi | Szólj hozzá elsőként!

Pedig olasz kollégája, Mario Balotelli is sok ostobaságot követett már el életében, de Suárez mellett még ő is eltörpül.

Az uruguayi focista 2011-ben bemutatott, amiért egymeccses pihenőt kapott, 2012 januárjában nyolc mérkőzésre szóló eltiltással sújtották, mert azzal vádolták, hogy rasszista megjegyzést tett a Manchester United hátvédjére, Patrice Evrára.

A büntetésekből úgy látszik nem tanult a Liverpool támadója.

A Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen a találkozó hevében beleharapott a Chelsea védőjének, Braniszlav Ivanovicsnak a karjába. Természetesen most sem úszta meg büntetlenül: nyolc mérkőzésre meszelték el, így ebben a bajnoki szezonban már biztosan nem léphet a pályára. A londoniak elleni rangadón egyébként Suárez állította be a 2:2-es végeredményt a 97. percben!

Suáreznek ráadásul nem ez volt az első „harapása”: Az uruguay-i még ajaxosként harapott már meg ellenfelet, 2010-ben a PSV-játékos Ottman Bakkalt támadta meg. A játékos azóta egyébként mindenkitől bocsánatot kért felfoghatatlan tette miatt. Egy azonban így is bizonyos: Luis Suárez minden idők legidiótább futballistája… és akkor még enyhén fogalmaztunk.