2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Fegyencedzés gyakorlatok

2013. Február 5. | admin | Hozzászólások (4)

Mint tudjátok, a fegyencedzés eredete egy könyvből származik, amit már mindenki ismer, ezért nem szeretném mégegyszer bemutatni hiszen megtettük már ezt, a fegyencedzés kategóriánkban.
Sokakban még máig felmerül a kérdés : Miért is hatásos ez a módszer? Nos, a válasz igen egyszerű és kimerítő, ha foglalkozol a testeddel, vagyis bármilyen mozgás formát is végzel, legyen az egy kis futás, fitnesz terembe járás, vagy csak nagyinak segíteni krumplis ládákat pakolni. Ha ehhez pedig tudatosság is párosul, akkor elkerülhetetlen a siker. A fegyencedzés is erről szól, egy tudatosan felépített gyakorlatok sora, ami nevéből eredendően, akár börtönben is elvégezhető.

Fegyencedzés gyakorlatok :

Egykezes fekvőtámasz kézen állva 

A népszerű híd

Kiegészítő edzések
 

Miért  ne költs drága finteszbérletre? 

Feltehetjük a kérdést jogosan, hiszen elég belenézni a gyakorlatok sorába és megláthatjuk hogy teljes testünket formálhatjuk. A fegyencedzés előnye, a saját testsúly használata, bár a gyakorlatok többsége nehéz, ettől függetlenül megfelelő kitartással hamar elsajátítható. Na de elég is volt az előzményből, jöjjenek a gyakorlatok.

A gyakorlatok kipróbálása és alkalmazása óvatosan és körültekintően történjen! Bármilyen kérdésed és véleményed van, írj bátran kommentet!