2018. Április 24. | György
Regisztráció | Belépés

Fegyencedzés edzésterv! -Ismertető

2012. December 22. | dia | Hozzászólások (1)

Már korábban szó volt a fegyencedzésről,de most hoztunk Nektek egy fegyenc edzésedzésterv ötletet is, de akkor röviden ismételten fussuk át,mit lehet tudni a fegyencedzés rejtelmeiről.

fegyencedzés edzésterv fegyenc edzés fegyenc edzés

A fegyencedzés kitalálója Paul Wade, aki mintegy 20 évig fegyházakban tengette a napjait. Az összegyűjtött tudást,egy könyvbe össze is fűzte,ami 2009-ben látott napvilágot. A fegyencedzésFegyencedzés[/caption] hihetetlen nagy népszerűsége annak is köszönhető,hogy a rohanó világban a férfiak nagy része sokszor nem jut el egy edzőterembe,de a fegyencedzés edzésterv segítségével hihetetlen nagy változások érhetőek el, sőt,olyan izmossá varázsolhatják a férfiak magukat, mintha minden nap legalább 2 órát edzenének. A fegyencedzés semmilyen eszközt nem használ, a saját testünk által ,,nyújtott” súly az,amivel dolgozni kell. A szerző véleménye szerint,ahhoz,hogy minél jobb formát érjenek el a férfiak nincs arra szükség,hogy edzőterembe járjanak,elég ha kitartással, a saját erejükből,testtömegükkel végzik a gyakorlatokat.  

Hogy miért is sikeres a testtömeggel végzett gyakorlat,azaz a fegyencedzés edzésterv?

  Neked semmibe sem kerül,ingyen van,csak elhatározás kérdése az egész. Ízületvédő hatással bír az edzés,hiszen nem nehezedik semmilyen plusz súly az ízületekre. A testzsírt hihetetlen nagy mértékben sikerül elpusztítani,így még szálkásabb izomzatra lehet szert tenni.

A fegyencedzés edzésterv

hat alapgyakorlaton alapszik,akár már ma elkezdheted,hiszen miért is várnál holnapig vagy jövő hét hétfőig?! Lássuk a hat gyakorlatot: Fekvőtámasz,kézenállásban való fekvőtámasz,guggolás, híd, lábemelés,húzódzkodás.

Attól függően,hogy milyen edzettségi szinttel rendelkezel,úgy kell nehezíteni a gyakorlatokat,azaz, ha már hihetetlen nagy állóképességgel rendelkezel,akkor a guggolást egy lábbal kell végezni. Íme például a guggolás tíz lépése (forrás: néplap.net):

1. lépés: guggolás gyertyaállásban

2. lépés: bicska guggolás

3. lépés: guggolás támasszal

4. lépés: fél guggolás

5. lépés: teljes guggolás

6. lépés: guggolás zárt lábbal

7. lépés: felemás guggolás labdával

8. lépés: fél egylábas guggolás

9. lépés: egylábas guggolás támasszal

10. lépés: egylábas guggolás

A fegyencedzés edzésterv már videó formájában is megtalálható a neten,így mindenféleképpen nézzétek meg a lenti videókat,hogy ihletet,motivációt gyűjtsetek.   Videó:Youtube.com