2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Vastag Tamás meghízott!

2012. Július 15. | dia | Szólj hozzá elsőként!
[caption id="attachment_2468" align="alignright" width="199"]Vastag Tamás elhízás plusz kiló Vastag Tamás[/caption]

Vastag Tamás, az egyik kereskedelmi televíziós csatorna tehetségkutatójának felfedezettjére mostanság rá sem lehet ismerni.

A jóképű énekes, Vastag Tomira jó néhány fölös kiló felszaladt az elmúlt időszakban, állítása szerint több, mint 10 kilogrammal mutat többet a mérleg, mint korábban.

Vastag Tamás természetesen egyáltalán nincs elragadtatva mostani súlyától, de ez nem is meglepő, a helyében senki sem örülne, ha felszaladna rá pár kiló.

Az énekes elmondta, ez az év idáig számára nagyon pörgősre sikeredett, annyi munkája, fellépése, klipforgatása volt, hogy az utolsó dolog, amire ideje jutott, az a mozgás és a rendszeres, egészséges táplálkozás volt. Ez az életvitel könyörtelenül meg is bosszulta magát.

Nem kell félteni természetesen Vastag Tamást, a súlyfelesleg leolvasztását már el is kezdte, igyekszik figyelni arra, hogy ne rendszertelenül étkezzen, és főleg ne gyorséttermi és hasonló ételeket, hanem egészséges dolgokat vegyen magához a sűrű hétköznapjai során, valamint a diéta, fogyókúra elmaradhatatlan elemét, a sportolást is igyekszik beleépíteni az életébe ismét.

Hiszen mozgás nélkül minden csak félsiker! A 21 éves Vastag Tamás tehát visszatért a „jó útra”. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan leolvadnak róla azok a fránya kilók!