2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Pál Dénes volt szerelme elhagyná leendő férjét Dénesért!

2013. Január 28. | anita | Hozzászólások (6)

Dénesért nagyon sok nő odavan, ami nem is csoda, hisz remek hanggal lett megáldva, és ami a külsejét illeti, nincs miért szégyenkeznie. Nagyon sok levelet kap nap mint nap a lányoktól, sokan randevúra is hívják, vagy egyszerűen csak gratulációjukat fejezik ki számára. Nemrégiben azonban, feltünt volt barátnője, aki találkozásra hívta Dénest. Az egészben a furcsa az, hogy a leányzó augusztusban már oltár elé áll, persze nem Dénes oldalán. 

Dénesnek ez a hölgy volt az első igaz szerelme, de a lány összetörte a szívét. Azóta a fiatal tehetség bizalma jelentősen lecsökkent a nők iránt, ami tegyük hozzá, ebben a helyzetben teljesen érthető. A szakítás oka az volt, hogy a lány meghívta exét egy bulira, amin természetesen Dénes is részt vett. A lány egész este csak a volt párjával foglalkozott. Dénes most viszont boldog, élvezi az életet és persze azt is, hogy körülrajongják a hölgyek.

A Voice győztese bevallotta, sosem volt szoknyavadász, mindig is szerény és visszafogott volt, sosem használta ki a kinálkozó alkalmakat.

Azt, hogy mennyi esély van rá, hogy Dénes volt kedvesével kibéküljön, sajnos egyelőre még nem tudhatjuk..