2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Oltással az elhízás ellen!

2012. Augusztus 3. | dia | Szólj hozzá elsőként!
Ahogy az már-már hagyományainknak megfelel, igyekszünk abszolút haladni a korral és beszámolni a nagyvilág legújabb és legfontosabb innovációiról, a sport, mozgás, edzés és helyes táplálkozást illetően. Mai téma: kutatók feltalálták az elhízás elleni védőoltást. Bizony, (elméletileg, az eddigi kísérletekből kiindulva) a védőoltás megvéd attól, hogy nem [caption id="attachment_2898" align="alignright" width="227"]oltás vakcina védőoltás Oltás[/caption] kívánatos súlyfelesleg jelenjen meg az emberen, még akkor is, ha az illető nem éppen fektet kiemelt hangsúlyt a helyes és egészséges táplálkozásra, magyarán, ha finoman fogalmazva sem számlálja a kalóriákat. Az persze már nem meglepő, hogy a modern tudománynak köszönhetően a lehetetlen kis túlzással tényleg nem létezik. A piacon már hosszú idő óta találkozhatunk ilyen meg olyan csodaszerekkel, amelyekkel azt hirdetik, garantált a súlyveszteség. Pálcát törni természetesen nem kívánunk egyik felett sem, mindenkinek a maga szíve joga, él-e ezekkel, de arról még nem hallhattunk, hogy egy kutatócsoport oltással rukkolna elő a párnácskák ellen.

Az amerikai kitalálók szentül meg vannak győződve arról, hogy az oltás segít abban, hogy még abban az esetben is súlyveszteséget lehessen elérni, ha kalóriadúsan étkezünk. Érdekes, de hát, ilyen ez a tudomány.

A kutatók a hormonrendszerben tudnak előidézni olyan változást, amely az anyagcsere felélinkítését idézi elő. Tény, a történet egyelőre kísérleti stádiumban van. Mi kíváncsiak vagyunk, merre mozdul ez a projekt a közeljövőben.

Habár Nekünk kétséges,hogy egy ilyen oltás teljesen egészséges lenne,nem is beszélve arról, hogy,aki már túl van egy fogyáson az tudhatja,hogy mekkora önbecsüléssel jár az,hogy végig tudott menni azon a rögös úton,ami a céljához vezetett.

  Várjuk a Ti véleményeteket is! Mi mellett tennétek le a voksotokat!

Kőkemény edzés,diéta vs. oltás.