2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Megdöbbentő! Jennifer Aniston darabokra törte össze a stúdiót!

2013. Január 30. | anita | Hozzászólások (3)

A híres színésző, egy magassarkúban jelent meg az interjúra. Első dolga az volt, hogy felvett egy óriási kalapácsot, széttörte a műsorvezető asztalát, és mintha mi sem történt volna helyet foglalt.

 - Örülhetne, hogy segítettem. Borzalmas egy tákolmány volt ez az asztal - mondta, amikor megtudta, hogy azt éppen most vették. Aniston nem csak tűsarkúban rombolt, de ráadásul védőszemüveget is viselt a "produkciója" közben. Mint kiderült, a színésznő nem bolondult meg, az egészet csak megrendezték, ugyanis az amerikaik imádják, ha az esti show-kban történik valami új meglepetésszerű mutatvány.

Nem csoda hát, hogy a meghívott vendégek gyakran törnek,zúznak a stúdióban, vagy esetleg megszakítják az adást csak azért, hogy előre be nem jelentett sztárok bukkanjanak elő a semmiből. Jennifer Aniston miután összetörte az asztalt, odasétált a műsorvezetőhöz és levágta a haját.         

Nagyon ideges vagyok, még soha nem csináltam ilyet. Remélem, nem váglak meg - mondta a színésznő. Megérte szétzúzni a berendezést, ugyanis ezt a show-t összesen 3,1 millió ember látta.