2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Lynne koplalás nélkül fogyott!

2012. Augusztus 15. | dia | Szólj hozzá elsőként!
Az egykoron elhízott Lynne Runagham története az egész világot bejárta, és abszolút olyan példát mutatott mindenkinek, hogy érdemes helyet szentelni a 45 éves asszonynak itt, a mi portálunkon is. Lynne ápolónő, és tavaly még 120 kilót nyomott, azonban úgy fogyott 4 5kilógrammot, hogy nem koplalt és semmiféle csodaszert sem szedett. Hogy mi a titka? Többet evett, mint előtte bármikor, azonban a „mi”-n változtatott. Lynne Runagham az aktuális példa, hogy tényleg nem létezik a lehetetlen, és minden csak akarat és hozzáállás kérdése. Runagham ápolónő létére nap mint nap [caption id="attachment_3142" align="alignright" width="255"]Lynne fogyás kitartás nincs koplalás Lynne[/caption] felhívta a betegek figyelmét az egészség megőrzésének számos alternatíváira, azok fontosságára, azonban maga nem tartotta be. Lynne 120 kilós volt, fáradékony, letört és kedvetlen. Bár a férje szerette, a gyerekei szintúgy, nem volt kibékülve magával. Ahogy az lenni szokott, Runagham is milliónyi diétát kipróbált, volt, hogy szinte nem is vett magához semmit, de azok a fránya kilók nem olvadtak le róla, egyáltalán. Tudta, hogy ha nem változtat sürgősen az egészségére is káros hatással lehet túlsúlya.

Ekkor lelt rá arra a módszerre Lynne, hogy naponta többször lehet ám enni nem is keveset, csak az a nem mindegy, hogy mit.

Az elszánt nő rengeteg csirkét, halat, zöldséget fogyasztott, emellett kerékpárra pattant, hogy a mozgás is szerves része legyen új életmódjának, és csodák csodájára a kilók elindultak lefelé.

Lynne teljes mértékben mellőzte a gyorskajákat, nassolni valókat, naponta többször evett, de csakis egészséges ételeket.

Ennek pedig meglett a gyümölcse: ma már 75 kg. Elégedett önmagával, és boldog új életmódjával.

Emeljük kalapunkat Lynne előtt. A története motivációt adhat bárkinek.

Forrás: google.com