2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Leisel Jonest agyon cikizik súlya miatt!

2012. Július 29. | dia | Szólj hozzá elsőként!
A napokban hivatalosan is kezdetét vette a XXX. Nyári Olimpiai Játékok a brit fővárosban, Londonban. Ahogy az mindig is lenni szokott, most is a program elején szerepelnek az úszószámok, minden nagyágyú tiszteletét teszi a Játékokon.

Természetesen közéjük tartozik Ausztrália egyikleghíresebb és legkiválóbb úszónője, Leisel Jones is, akitől a hozzáértők idén is hasonló produkciót és érmeket várnak, mint 4 évvel ezelőtt Pekingben.

Igen ám, de nem lehet könnyű Leisel élete sem mostanság, hiszen jó néhány kilogramm felkúszott rá, és úszóhoz kissé méltatlan, illetve szokatlan súlyfelesleggel rendelkezik a hölgy. Az ausztrál sajtó pedig ízekre szedte szegény Leisel Jonest, a firkászok egyszerűen csak „hájasnak” nevezték az ausztrál olimpiai csapat egyik legnagyobb csillagát.A háromszoros olimpiai bajnok Jones tény, [caption id="attachment_2788" align="alignright" width="300"]Leisel Jones fogyása hízása Leisel Jones[/caption] nincs csúcsformában, de azért azt túlzásnak érzi mindenki, hogy a sajtó azzal vádolja a sztárt, hogy nem is foglalkozott a felkészüléssel, és egyáltalán nem is érdekli az idei olimpia. Élsportolóról beszélünk, nyilván, badarság, amit afirkászok összehordanak.

Mi több, Leisel Jones mellett hazája olimpiai bizottsága, a csapatvezetők,és a társai is teljes mellszélességgel kiállnak.

Megsúgjuk, ha minket kérdeznének, mi is a Jones pártjára állnánk!

Leisel Jones edzője a minap a sajtó elé állt, és lenyilatkozta: a sztár hetente 9- szer medencés és 2-szer tornatermi edzésen vett részt, és így készült az olimpiára.

Mi több, a Jones sosem volt az a nádszál-típus, így persze, ha a mai vékonyka fiatal 16-20 éves lánykák mellé állítják, meglehet, hogy nagyobbnak tűnik. Bárki bármit is mond, nyilván nem ok nélkül 3-szoros olimpiai aranyérmes Leisel Jones. Bizonyítani meg egyébként is a medencében kell. A napokban úgyis kiderül, milyen formában van Leisel Jones. A többi meg nem számít. Ti nézitek az Olimpiát? Kíváncsiak lesztek Jones produkciójára? Mit gondoltok, éremesélyes lehet Leisel Jones?