2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Jennifer Bodek az életéért fogyott – sokkoló!

2012. Augusztus 1. | dia | Szólj hozzá elsőként!
Van úgy, hogy nem azért kezd bele valaki drasztikus fogyókúrába, hogy mondjuk, csinosabbnak érezze magát, beleférjen egy kisebb számú ruhába, hanem mert az élete forog kockán. Ezúttal egy ilyen megrázó, ás tanulságos történetet tárunk kedves Olvasóink, vagyis [caption id="attachment_2874" align="alignright" width="300"]Jennifer Bodek hízás elhízott nő Jennifer Bodek[/caption] Elétek!

A 48 esztendős Jennifer Bodek iszonyatos mértékben elhízott középkorú nő volt még 2 évvel ezelőtt, a mérleg Bodek alatt 240 kg-ot mutatott.

Hogy minek volt köszönhető Jennifer kóros elhízása? A végtelenül mozgáshiányos életmódnak, a rendszertelen és kimondottan egészségtelen táplálkozásnak.

Jennifer Bodek napi 8000 kalóriát vett magához, chips, csoki és miegyéb napi szinten szerepelt a nassolni valói között.

Természetesen, ez az életmód megbosszulta magát, Jennifer a hatalmas túlsúlya miatt 2-szer is kómába esett, és légzési nehézségekkel küzdött. A Jennifert kezelő orvosok kész csodának tartják, hogy egyáltalán életben maradt a nő, hiszen a szervezete finoman fogalmazva is óriási terhelésnek volt kitéve hosszú-hosszú éveken át. Azonban a 2. kómába esése, majd felépülése után, Jennifer tudta, ha életben akar maradni, változtatnia kell: gyökeresen új, helyes irányokba kell terelnie életét, életmódot kell váltania, és nem utolsó sorban sok-sok kilótól kell megszabadulnia. Teljes orvosi asszisztencia és felügyelet mellett Jennifer 110 kilótól szabadult meg az elmúlt szűk két évben. Kitartása tehát meghozta a gyümölcsét: kis túlzással megfelezte súlyát.

Jennifer Bodek lefogyott tehát azért, hogy élhessen!

Itt azonban nem áll meg, elmondása szerint továbbra is keményen küzd azért, hogy még lejjebb faragjon a súlyán, hisz tudja, az egészsége (és a boldogsága) a tét. Mi csak szívből gratulálni tudunk Jennifer Bodeknek. Menjünk egy kicsit vissza az időben!Kicsit lelki dolgokra is figyeljünk,kíváncsian várom a véleményeket arról,hogy szerintetek milyen lelki tényezők vezethettek idáig (azaz a zabálásig)? A szülők mennyire hibásak ebben?