2018. Május 24. | Eszter, Eliza
Regisztráció | Belépés

Itt a beszélő póló – ez őrület!

2012. Július 30. | dia | Szólj hozzá elsőként!
Lassan már tényleg semmin az égvilágon nem érdemes meglepődni vagy felkapni a fejünket.

A következő sorokban egy új szenzációt hoztunk Nektek, ami abszurdnak tűnhet, de már ilyen is van: a beszélő póló!

Igen, jól értitek, könnyen előfordulhat, hogy a jövőben a személyi edzőknek leáldozik, mert itt vannak az okos beszélő pólók – személyi edző helyett. Mondtuk, hogy abszurd!!!

A „Move” névre keresztelt okos,beszélő póló sokak szerint a jövő egyik kulcsszereplője a sportban.

Ugyanis a szakértők azt mondják, a sportolás és az edzés a jövőben igencsak át fog alakulni. És ezt [caption id="attachment_2820" align="alignright" width="300"]Itt a beszélő póló  Új edzés lehetőség! Itt a beszélő póló![/caption] leginkább a személyi edzők bánhatják. A teljesen hétköznapi felsőnek tűnő beszélő póló rengeteg aprócska szenzort tartalmaz, amely mozgás közben érzékeli a sportoló mozdulatait, az általa generált üzeneteket egy applikáció segítségével továbbítja az edzést végző okostelefonjára, és azon keresztül ad instrukciókat, hogyan végezze helyesen az adott gyakorlatot stb. Totál nonszensz és elképzelhetetlen...de, ez a modern technika! Egyébként a beszélő pólót jógaoktatók közreműködésével fejlesztették ki, az volt a cél, hogy edző nélkül is mindenki helyesen végezze a gyakorlatokat akár egyedül is, otthonában.

A csuda beszélő póló a torna és az edzések mellett más sportágaknál is igen hasznosnak tűnhet, az okosak azt mondják, a golf, tánc vagy éppen a kosárlabda terén is alkalmazható lesz.

Egyelőre még a tervezőasztalokon tanyázik a történet, de egy biztos: ez már nem sokáig lesz így, hiszen már most hatalmas érdeklődés és figyelem övezi a beszélő pólót. Most lepődjünk meg?! Nos, ami minket illet, kíváncsian várjuk a beszélő pólót. Azért a Ti véleményetekre is kíváncsiak lennénk! Beruháznátok egy ilyen pólóra? Vagy inkább a ,,hagyományos"-személyi edző segítségénél maradnátok?