2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Szunai Lindára felszaladtak a kilók!

2013. Május 8. | anita | Szólj hozzá elsőként!

Szunai Linda a Miss World Hungary 2011-es győztese. A szépségkirálynő elárulta, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket, mindig is sokkal jobban részesítette előnyben, mint a zsíros ételeket. Ám a sokáig tartó tél Lilla szervezetét is megviselte.

"Otthon mindig is inkább egészséges ételek kerültek az asztalra, vörös húst például egyáltalán nem eszem, ha lehet, inkább fehér húsokat fogyasztok - mondta a szépségkirálynő. Lilla szülei egyébként, mindig az egészséges étkezésre és a sport szeretetére nevelték lányukat. A Miss World Hungary egykori győztese azt is elártulta, hogy nagyon szeret a konyhában tevékenykedni. Állítása szerint, az egészséges ételek is nagyon finomak lehetnek.

Az utóbbi időben felszaladt Lillára némi felesleg, melyet a lemon detox kúra segítségével ad le, ami Hollywoodban is nagyon népszerű. 

Hogyan épül fel a diéta? A pálma-és juharszirup, a citromlé, a víz és a Cayenne-bors vagy a gyömbér méregtelenítő kombinációjára épül. Hivatalosan a kúra 10 napig tart, de a szépség most egy négy napos mellett döntött. 

"Úgy éreztem, szükségem van valamire, amitől egy kicsit energikusabb leszek, és persze kevésbé éhes! Ennél a méregtelenítésnél az is tetszett, hogy a szirup cukortartalma révén stabilizálja a vércukorszintet, megakadályozza a rosszulléteket és megtisztítja a szervezetet a káros salakanyagoktól" - mesélte Lilla. 

Ezen kívűl a diéta alatt nem volt éhes, és a végeredmény lenyűgöző, ugyanis bőre és haja is sokkal szebb lett. A diéta sikerességének köszönhetően, legközelebb a 10 napos méregtelenítést fogja választani.