2018. Március 23. | Emőke
Regisztráció | Belépés

Eva Longoria meghízott!

2013. Április 19. | anita | Hozzászólások (3)

A színésznő 10 kilót szedett magára az elmúlt hónapokban. Állítása szerint a válása óta új életet kezdett, élvezi az élet minden percét és sokkal lazább, mint eddig volt. Nyilatkozatában elmondta, hogy a plusz kilóknak köszönhetően, sokkal jobban tetszik önmagának. Eva azt is elárulta, hogy nagyon vágyik már  a szerelemre, és egy babára is. Az sem kizárt, hogy majd örökbe fogadjon egy gyereket. 

A Született feleségek sztárja Brazíliában pihent a múlt hónapban, ahol a napozóágyon ülve a fotósok le is kapták. A képeken látszik, hogy a 37 éves színésznő valóban elengedte magát és pocakot eresztett. A róla készült fotókat a US Weekly magazin tette közzé, de állításuk szerint Eva remek formában van.

Nem mindenki tudja, de a színésznő egy chipsmárka arca. Februárban nyilatkozott is erről, ahol azt mondta, hogy sportol és diétázik a chipsevés mellett. "Sokan úgy gondolják, vagy csak az egyik, vagy csak a másik működik, pedig a kettő együtt is megy"- mondta Eva.

A színésznő egyébként nemrég nyitotta meg 2. éttermét Las Vegasban, március végén pedig  elindult új sorozata, a Ready For Love.